Kursplatser

För att våra förarutbildningar ska hålla högsta standard är det viktigt att vi också har kursplatser som håller den högsta kvaliteten. 

Vi har vår egen anläggning Trosta Park endast fem minuter från Arlanda Flygplats där vi tillhandahåller förarträning inom trafiksäkerhet och sparsam körning, eco-driving. Det finns bland annat asfaltsbana, halkbana för halkkörning, 4x4 bana, flera olika teknikhallar, teorisalar och även en stor konferensanläggning. 

För att kunna hjälpa så många företag som möjligt att höja säkerhet för sina anställda i trafiken har vi även förarutbildningar i Göteborg och  vintertid i Åre. 

Andra kursplatser

Kontakta oss för en förfrågan om den ort du önskar köra på inte finns presenterad på den här sidan. 

Trosta Park


Trosta Park är vår egen anläggning i Stockholm där vi har offroadbana, halkbana och flera varianter av asfaltbanor. Vi har även en stor eventarena samt olika konferens- och tekniklokaler. Anläggningen ligger fem minuter från Stockholm Arlanda Airport vilket gör det enkelt att ta sig till Trosta Park från stora delar av både Norden och Europa. Förutom att man kan genomföra olika förarutbildningar hos oss väljer också många bilmärken att genomföra sina produktlanseringar och event hos oss.

Arctic Driving, Åre


​​​​​​​På vår egen anläggning i Åre har vi förarutbildning inom vinterkörning på olika isbanor under vinterhalvåret. Vi finns i centrala Åre endast fem minuters promenad från Åre Torg. Du reser enkelt med tåg eller flyg till Åre, vid tåg stannar det på Åre Station precis vid vår isbana på Åresjön. Vi kan erbjuda både boende och konferensmöjligheter i samarbete med bland annat Holiday Club i Åre.

Stora Holm Trafikövningsplats, Göteborg 


​​​​​​​Stora Holm Trafiksövningsplats ligger endast 20 minuters bilfärd från centrala Göteborg och erbjuder stora asfaltbanor och halkbanor. Till Stora Holm Trafiksövningsplats tar man sig enkelt från både södra och mellersta Sverige och från de södra delarna utav Norge.