Utbildningsplatser

För att våra förarutbildningar ska hålla högsta kvalitet är det viktigt att vi också är på kursplatser som håller hög standard. 

Vår egen anläggning Trosta Park ligger belägen endast fem minuter från Stockholm Arlanda Airport. Här finns både asfaltsbana och halkbana. 

Vill ni köra på riktig snö och is vintertid finns vi även på Åresjön vid Holiday club.

Andra utbildningsplatser

​​​​​​​Knutstorp i Skåne.
Kontakta oss för en förfrågan om ni är en större grupp och vill köra på andra orter.

Trosta Park


Trosta Park är vår egen anläggning i Stockholm där vi har halkbana och flera varianter av asfaltbanor. Vi har även olika konferens- och tekniklokaler. Anläggningen ligger fem minuter från Stockholm Arlanda Airport vilket gör det enkelt att ta sig till Trosta Park även från stora delar av både Norden och Europa. Förutom att man kan genomföra olika förarutbildningar väljer också många bilmärken att genomföra sina produktlanseringar och event hos oss.

www.trostapark.se

Arctic Driving, Åre


​​​​​​​På vår egen anläggning i Åre har vi förarutbildning inom vinterkörning på olika isbanor under vinterhalvåret. Vi finns i centrala Åre endast fem minuters promenad från Åre Torg. Du reser enkelt med tåg eller flyg till Åre, vid tåg stannar det på Åre Station precis vid vår isbana på Åresjön. Vi kan erbjuda både boende och konferensmöjligheter i samarbete med bland annat Holiday Club i Åre.

​​​​​​​www.arcticdriving.se