Active Driving utbildar er i olika typer av bilkörning2016-11-29T10:55:10+00:00

Active Driving 365 AB

Sedan 1997 har Active Driving hjälpt företag och deras anställda med att utveckla en trygg och säker arbetsmiljö i bilen. Trafiksäkerhet är en arbetsmiljöfråga enligt arbetsmiljöverket och när man kör i tjänsten så bär arbetsgivaren ansvaret för att minimera riskerna för ohälsa och olycksfall i trafiken.

Våra utbildare har lång erfarenhet av trafiksäkerhet och är aktiva i arbetslivet inom polismyndigheten, brandförsvaret samt inom trafiksäkerhetsbranschen. Du kommer att vara i säkra händer här hos oss på Active Driving.

Utbildningen har vi på vår egen anläggning, Trosta Park, endast 5 minuter från Arlanda. Det är lätt att ta sig hit och det finns gott om fria parkeringsplatser. Området är 23 hektar stort, har asfalterade övningsbanor, offroadbana, fotbollsplan, en eventarena och lokaler för uthyrning.

Vi har även en övningsbana i Åre, som vi kör vinterutbildning på under den kalla perioden. Se vidare information på www.arcticdriving.com

Vi på Active Driving brinner för att hjälpa dig och ditt företag att bli en säkrare och bättre förare, något som vi alla vinner på!